home Stop Deportaties!
Nieuws, optredens, links

Joke Kaviaar tijdens 'De Omwenteling' - foto Peter Edel
'EEN LINTJE VOOR DE DEMOCRATIE'

gedichten en geschriften van voor de omwenteling

ISBN 90 77798 09 9

Recensie Fabel van de Illegaal


Een Lintje Voor De Democratie is dankzij de medewerking van allerlei extreem rechtse fanatici die doen alsof zij een heuse fatwa over mij uit kunnen spreken nu al haast een legendarische bundel geworden. Wat zeg ik? Een verboden boek! Jaja. Mag vooral niet in de boekwinkel worden aangetroffen, dient net als schrijfster dezes het liefst verbrand te worden en anders bezeken, bekotst of verborgen.

Het maakt me allemaal niet uit wat je met de bundel doet, als je maar betaalt, zodat we de volgende bundel vast kunnen voorfinancieren. Inspiratie daarvoor kreeg ik sinds de vlagverbranding tijdens presentatie De Omwenteling genoeg!Een Lintje Voor De Democratie bevat o.a. Er Zijn Nu Eenmaal Grenzen, Het Moet Afgelopen Zijn!, Berichten Van Binnen, Martelingen, en Het Recht Op Gevangenschap en is een uitgave van Het Zinkend Schip.


Je kunt de bundel bestellen door 7,50 euro over te schrijven in Nederland op postgiro 1280570 (tnv H Galle te 1011 PW Amsterdam), maar kunnen uitgeverij en schrijver steunen door de drie bundels (Paspoort voor de Stateloze, Slaves Of Us, en Een Lintje Voor De Democratie) tegelijk te bestellen die dan verzameld in een handgemaakte casette 35 euronen kosten. Wie voor einde oktober bestelt betaalt geen verzendkosten.


Verder liggen deze bundel en Paspoort voor de Stateloze inmiddels in Amsterdam in Het Fort van Sjakoo, en in Groningen in boekhandel Rosa. Meer volgt.


En tot slot is de bundel bij optredens te verkrijgen.
back to begin
Home