Home


ARCHIEF


Zeggen wat je denkt met een pistool tegen je kop: verzamelpagina artikelen m.b.t. vrijheid van meningsuiting

Exit Rita Verdonk: verzamelpagina teksten over en gericht tegen Rita Verdonk en haar beleid

Links, nieuws en optredens archief: Wetenswaardigheden, belevenissen, optredens en links sinds het jaar 2004 en t/m juni 2007

Gedichten van Nomen Nescio voor en over Baraya: Foussini Baraya kwam om het leven in het grenshospitium in de Bijlmerbajes in het jaar 2003. Behalve gedichten geeft deze pagina daarover ook informatie en linkt naar nog meer informatie.

Slavernijprotest: Juli 2005 kwam Verdonk spreken en een krans leggen bij de slavernijherdenking in Amsterdam. Uit protest hiertegen werd opgeroepen tot een fluitconcert.

Open brieven aan Job Cohen: In Juni 2005 liet de burgemeester van Amsterdam onder valse voorwendselen een kraakpand ontruimen. Vanwege deze politiestaat praktijken, waarvan ik getuige was, stuurde ik hem drie maal een mail.

De Omwenteling!: September 2005: Foto en tekstverslag van deze presentatie van de bundel Een Lintje Voor De Democratie, tijdens welke ik een Nederlandse vlag verbrandde. De vlagverbranding leidde tot dreigementen door extreem rechts tuig.

Michiel Smit is bang: December 2005: Michiel Smit, voorman van het zieltogende partijtje Nieuw Rechts, voelde zich bedreigd door een passage uit het door mij geschreven en gepubliceerde gedicht Hup Rita Hup en deed aangifte.